25 Aralık 2011 Pazar

KIEHL'S EVENT!


2012'nin ilk yazısı baya gecikmeli geliyor ne yazık ki..Ama güzel bir haberle geliyor. Geçtiğimiz Aralık ayında Byeography olarak Akmerkez Kiehl'sdaki ilk event'imize katıldık.


Şimdiiiii bizim New York'tan aslında aşina olduğumuz Kiehl'sı aramızda duymamış olanlar olabilir, hemen kısaca tanıtalım. Kiehl's aslında 1800'lerde New York'ta  açılan sıradan bir eczaneymiş. Zamanla, Ahmet Kiehl's'ın sadece doğal malzemeler kullanarak ürettiği kremleri o kadar tutmuş ki, o minik eczane sınırlarından taşmış ve şu an dünyada 400 den fazla mağazaya sahip KIEHL'S markasına dönüşmüş. Lafı fazla uzatmadan sözü resimlere bırakıyoruz..


O gün öğrendik ki aslında üçümüz de bambaşka cilt tiplerine sahipmişiz! Bu sayede karma, kuru, yağlı yani kısaca her cilt tipine uygun ürünü test etme imkanımız oldu. Henüz bir kaç haftadır kullandığımız ürünlerin hepsi hoşumuza gitti ancak favorilerimiz bu iki krem oldu:


Fiyatları 100-200 YTL civarında olan KIEHL's kendi klasmanındaki çoğu markadan daha kaliteli ve etkili ürünlere sahip. Merak edenler eğlenceli mağazalarına gidip daha fazla bilgi alabilirler. Biz burdan Ömer Bey'e bize öğrettikleri ve sonsuz sabrı için teşekkür ediyor ve bitiriyoruz..(Tavşan Memesi kih kih kihh)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder