29 Kasım 2011 Salı

Jean & Merce Jewelry


Tasarım dünyasının bir ucundan girince insan kendini bambaşka bir taraflarda, belki aklına gelmeyecek şeylerle uğraşırken buluyor. İç mimarlık projelerini beklemeye alıp uzun zamandır Jean (benim patron!) ile aklımızda olan takı tasarımı işine resmi olarak giriş yaptık sanırım! Son üç haftadır yoğun bir şekilde marka logoları, renkleri, ambalaj tasarımı derken bir anda ilk takı tasarımlarını çıkarıverdik. Geçen haftasonu (19 Kasım, Cumartesi) ilk defa arkadaşlarımızı çağırdıgımız Jean & Merce Jewelry Trunk Debut Show uğruna gece gündüz uğraştık! 'Neden markanın adı Jean & Merce?' diye düşünüyorsanız açıklayayım; Jean (fikrin sahibi) Merce 'de onun hayatımda gördüğüm en komik köpeği...


İnternet sitemiz hazırlık aşamasında, facebook sayfamız çoktan bizim hızımıza yetişti. Şimdi size ilk bir kaç parçanın (genellikle saç aksesuarları çünkü bu seride ben daha çok saça odaklandım) fotoğraflarını sunuyorum: beklemede kalın her şey cok güzel olacak!!!


http://www.facebook.com/pages/Jean-Merce-Jewelry/71021604910
merce@jeanandmerce.com
* Eğer aşağıdaki parçalardan birine aşık olursanız, bye.ography e-mail adresimize mail atın. 6 Aralık'ta Türkiye'de olacağım! Size en kısa zamanda ulaştırabilirim... Bu arada aşağıda gördüğünüz her şey el yapımı!


******* English version is at the bottom!











İşte benim favorim kolyelerim... Kolye, bilezik, küpe tasarımlarında yarı değerli taşlar kullanıyoruz. Aşağıdaki kolyelerde tourmalated quartz kullandık.






Aşağıdaki bileklikler beklenmedik bir şekilde yok sattı! Bu serinin varyasyonlarını yapmayı düşünüyoruz... Bileğimdekini bile sattım!



Hair Extension serisinden bir kaç parça... Bunların kullanımı çok çeşitli, yaratıcılık size kalmış! Web sitemiz tamamlanınca uygulama fotoğraflarını burada bulabilirsiniz...




Who said interior designers can't be jewelry designers? If you enter from one side of the design world, you can find yourself in another end. Besides all of our interior design projects, we found a gap to realized our dream of jewelry design with Jean (my boss and colleague). Last couple of weeks we have been working really hard on our new jewelry design brand Jean & Merce, and it’s brand identity colors, packaging design. Last weekend we launched our first Trunk Show with a party of friends. If you ask me ‘Where the name Jean & Merce comes from? I can explain it to you: Jean is the founder and Merce is her cutest dog.
Our website is under construction but our facebook page is coordinating with our pace. Here are some pictures of our designs. Everything's gonna be great! Stay tuned!

If you fell in love with any pieces below or want to get some information you can e-mail to byeography.blog@gmail.com. I will be in Turkey in 6th of December, I can definitely bring one to you!!!

*If you'd like to purchase any items you see here, please inquire to merce@jeanandmerce.com for availability and pricing.
*Please like us on Facebook: http://www.facebook.com/pages/Jean-Merce-Jewelry/71021604910

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder