28 Şubat 2012 Salı

Saçlarda Uzay Teknolojisi!


Adından da anlaşılacağı gibi yeni Pantene serisinin ortaya çıkış öyküsü bir hayli ilginç. Pantene saç tellerini daha da derinden araştırmak için bu kez NASA'nın uzay araştırmalarında kullandığı teknolojilerden faydalanmış..

NASA başka gezegenlerden dünyaya ilk mikroskop görüntülerini göndermesi için "Atomsal Kuvvet Mikroskopisi" teknolojisini kullanıyor. Bu teknoloji ile uzaydan gelen maddeleri nano seviyede 3 boyutlu olarak inceleyebiliyor. İşte Pantene aynı teknolojiyi saç tellerini incelemek için kullanmış.Tam 7 yıl süren araştırmalar, deneyler sonucunda ise ortaya yeni Pantene serisi çıkmış.

Bu yeni seriye göre saç tipleri ince telli, normal/kalın telli ve boyalı saçlar olmak üzere üçe ayrılıyor. Her tip için Pantene farklı maskeler, kürler, spreyler öneriyor. Hem çok kısa bir sürede, hem de oldukça uygun fiyata saçlarınızdaki sorunları yok etmek istiyorsanız bu seriyi mutlaka deneyin.

Saç yapınıza en uygun Yeni Pantene ürünlerini öğrenmek için www.facebook.com/PanteneTurkiye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder