24 Ağustos 2011 Çarşamba

Breakfast at Tiffany's ve Manhattan

 
New York teklif eder...Bakalım geri çevirebilecek misiniz?
Her yaz şehirde  bitmek bilmez bedava aktiviteler insanı eve girmekten alıkoyuyor. Nerdeyse eve dönmeyip sokaklarda uyuyacağız bir şey değil!
Geçenlerde bağımlısı olduğumuz açık hava sinemalarından birine gittik. Hudson River Park ve Bryant Park'ta da olan bir aktivite bu. Ama biz illa Brooklyn'dekini istiyoruz. Neden mi? Manzara inanılmaz da ondan! Ilk gelen güzel yeri kapar kıvamında. Yeni yapılan Brooklyn Bridge Park'ta son iki yıldır inanılmaaz bir manzara ve daha çok katılımla perşembe akşamları burası ful çekiyor.
Saat 6 'da insancıklar yer tutma telaşına girmeye başlıyor. Alanda müzik eşliğinde yiyecek içecekler satılıyor. Dilediğinizce arkadaşınızı toplayıp yayılabildiğinizce yayılın çimlere. Örtünüz ne kadar büyükse o kadar şanslısınız! Gün batımında (8-8:30) civarında da o haftanın filmi başlıyor. Biz New York'suz düşünemeyeceğimiz Breakfast at Tiffany'si izlemek için 6'da en güzelinden yerimizi kaptık. Ortam o kadar keyifli ki 2 saat filmi beklemişiz farketmedik bile...
Herşey iyi hoş da, bir tanecik sıkıntımız var; filme odaklanmak mı yoksa manzaraya bakıp büyülenmek mi karar veremiyoruz. 

http://www.brooklynbridgepark.org/go/programs-/-events/syfy-movies-with-a-view



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder