8 Eylül 2011 Perşembe

Fashion’s Night Out 2011 New York




New York’daki en eğlenceli günlerden biri geldi yine. Fashion’s Night Out. Ünlüler, birbirinden eğlenceli eventler, 11‘e kadar açık mağazalar ve parti tadında sokaklar... Daha ne isteyebiliriz ki! Geçen iki senede gerçekleşen FNO’larda biraz şans biraz da hazırlıkla güzel partilere denk geldik ve daha da önemlisi Sienna Miller, Adriana Lima ve Karl Lagerfeld’i görmeyi başardık. 

Bu sene nerede neler oluyor derseniz,  ilgimi çekenler işte bunlar:

Barney’s New York

Minik blogger Tavi, Daphne Guiness, Alexander Wang, Simon Doonan, Alexa Hampton burada karşınıza çıkabilecek ünlülerden sadece bir kısmı. Bunun yanında The Row ve Proenza Schouler markalarından da supriz hediyeler varmış.


Stella McCartney Meatpacking

Alexa Chung Stella McCartney Meatpacking mağazasında DJlik yapıyormuş. 

Barbie'nin Bulmaca Oyunu

Barbie bu sene 5 farklı tasarımcı ile anlaşmış ve FNO gecesini eğlenceli bir oyuna dönüştürmüş. 59. sokak ve 8. Cadde köşesinde duran iki katlı Barbie otobüsüne atlıyorsunuz ve Alice + Olivia, Alexis Bittar, Tracy Reese, Rogan mağazalarında her tasarımcının Barbie boyunda yaptığı tasarımları bulup yolluyorsunuz ve bu tasarımların gerçek boyları sizin oluyor.
Ayrıntılı bilgi için: http://barbielovesfno.com/

Bergdorf Goodman 


Bergdorf Goodman FNO’a yoğun bir program hazırlamış. Tarot falları, burlesque performanslar, tasarımcıların köpeklerinin katıldığı yarışmalar, 7 farklı sanatçının canlı performansı ve Oscar de la Renta, Jason Wu, Micheal Kors, Narciso Rodriguez ve Thakoon Panichgul gibi ünlü tasarımcılar ile tanışma fırsatı ve güzellik bölümünde süpriz hediyeler...

Intermix Meatpacking’de!

Intermix’in yeni mağazası, Rachel Zoe ve ünlü DJler eşliğinde içilecek güzel kokteylleri ve FNO için üretilen özel koleksiyonuyla kesinlikle gidilmesi gerekenler listesine giriyor.

Kirna Zabete

 
Kirna Zabete mağazasında Proenza Schouler, Thakoon, Prabal Gurung ve Lizzie Fortunato’yu bulabilirsiniz ve tabiki onların FNO için yaptığı özel tasarımları.

LANVIN Loves Fashion's Night Out

Lanvin mağazasında dans yarışması düzenliyor ve kazananlara özel hediyeler dağıtıyormuş. Eğer aşağıdaki linkdeki dansı taklit edeceğine güvenen varsa mutlaka buraya gitmeli. 

Magnolia Bakery 


Magnolia Bakery’nın FNO için tasarladığı cupcakeler herzamanki gibi çok şeker. 

Manolo Blahnik Milkshakes

Manolo Milkshake Truck tüm gün boyunca şehrin belirli noktalarda gezerek Milkshake dağıtacak, günü Manolo Blahnik mağazasında sonlandıracakmış. Fakat bununla bitmiyor, mağazadaki süpriz Sarah Jessica Parker ve onun bu gece için özel olarak tasarladığı ayakkabılar olacakmış.  SJP’ı görmek istiyorsanız 6:30 - 7:30 arasında Manolo Blahnik’e uğramayı unutmayın.

Bloomingdale's

Bloomingdale’s en iyi erkek giyim tasarımcılarını bir araya getiriyor.  Alexander Wang, Michael Bastian, Patrik Ervell, Riviera Club, Miller's Oath ve Warriors of Radness orada olacak.

AllSaints
AllSaints Soho mağazasında güzel bir parti eşliğinde 20% indirim var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder